indahnya kenangan dulu dulu....

masih ingat kah zaman kecik-kecik kita..
zaman bahagia gumbira...
no tension2 cari duit, save duit yang kita tau is main main main..
and being happy is the best feeling EVER!!


siapa lahir tahun 1986 angkat tangan macam saye!!!!
alahh yang lahir tahun 1985, 1987 pun kena tempias jugala kan...sebab kita membesar seiringan!! hehe


jum kita imbau kembali nostalgia zaman kanak-kanak kita..
mesti rindu!

sedikit sebanyak mengingatkan kita tentang masa masa kita famous dulu :D
video



okeh,, di iklan-iklan tv kita selalu tengok ni..tagline??
"Tora datang lagi!!!!"
then kita pun terpengaruh soh mak ayah belikan XD


Power rangers...
seawal jam 5 petang dah mandi and dudok depan tv tengok kehebatan Power Rangers selamatkan dunia dari makhluk asing..
aku teringat dengan si yang selalu sebut "ayayaiyayaiiii..."


Dragonball..ah yang ni tontonan WAJIB hari ahad jam 9.30 pagi.
dengan iklan Appollonya...kalau x tengok,, xupdate ngan kawan nak cerita kat sekolah lame! ;P



2. waterfall...tembak-tembak sampai gelung tu masuk dalam palang disediakan..
tak pernah tengok lagi game ni skarang

BILA DISEKOLAH PULAK..
1. dulu-dulu ada program memberus gigi beramai-ramai...and pastinya di tepi LONGKANG!
haha,, dengan tengok darah gigi kawan-kawan sebelah hehe ,,cakap ada ka xda??
-sehari sebelum berus gigi,cikgu pesan suruh bawak cawan dengan berus gigi...

2. kalau mewarna mesti nak pakai kaler pensel LUNA..haha pastu simpan balik kaler yang diambil cun-cun ditempatnya,,xboleh salah mesti susun balik. bengong!


best tak best zaman kecik??
terasa masa sangat cpat berlalu
sekarang saya dah sweet 21...cepat je masa berlalu....
 
..